El och VVS

Låt oss bli er samarbetspartner om ni vill ha ett företag som bryr sig och alltid strävar efter kvalitet och effektivitet. Kontakta oss om ni vill veta mer eller boka ett kostnadsfritt konsulteringsmöte.

Ansvar

Vi känner ett ansvar för att hjälpa kunderna i deras val av lämplig planlösning, utrustning och kakel/klinkers.

Trygghet

Trygghet är viktigt för kunden, men även för oss. Därför använder vi oss av de avtal, som Konsumentverket rekommenderar.

Kvalitet

Vi garanterar kvalitet i arbetets alla faser. Slutresultatet ska vara vackert och tåligt, underliggande skikt hållbara och säkra.

Rimliga priser

Vi kan hålla rimliga priser genom att vi har rutinerad personal, som arbetar effektivt.

Såhär går det till

När vi på Foxor Bygg utför olika byggprojekt så behövs det ofta dras el och vattenrör. I de fall jobbar vi med ett par samarbetspartners inom både el och VVS som vi vet utför arbetet med samma service och kvalitetsgarantier som vi. För oss är det viktigt att de kunder vi utför tjänster åt ska känna att de inte behöver blanda in 4-5 olika företag där tid och arbete ska passas in, det slutar i vissa fall att byggprojekten blir försenade.

Genom att erbjuda totalentreprenad kan vi korta ner tid gällande planering och information vilket också gör det lättare för oss att avsluta projekten i tid och med ett utmärkt resultat. Behöver ni endast en elektriker eller hjälp med vattenrör så hör av er till oss så förmedlar vi den kontakten till er, det är vad service handlar om för oss. Våra samarbetspartners har lång erfarenhet av det de är specialiserade på vilket gjort att våra samarbeten blivit i mångt och mycket permanenta. Det är en fördel för oss och för de eftersom vi hjälper varandra generera affärer.

Stort tack till Fuad och anställda på Foxor AB. Har renoverat badrum och gästtoalett, resultatet blev fantastiskt fint, kan verkligen rekommendera detta företag. Mvh Leif & Tina

Leif & Tina

Vi är fantastiskt nöjda med både bemötande, professionalism och resultat. Foad som arbetsledare och Ilje som målare. Noggrann, felfri, städade efter sig och punktlig. Vi rekommenderar Ilje starkt för bredspackling med slätt och fint resultat. Foxors bemötande är vi även nöjda med och kommer att anlita den i framtiden.

Klara

Vi är väldigt nöjda med resultatet av renoveringen. Arbetet behövde utökas och förändras under renoveringens gång men det var inga problem att få det gjort. Lite småsaker som inte var riktigt som vi ville ha dem återgärdades också utan problem.

Björn

Kom igång med din renovering redan idag!

Close