Köksrenovering Malmö

När det gäller kök och eventuellt renovering av kök bör man se över hur det är byggt från början och vad som finns i dagsläget.

Ansvar

Vi känner ett ansvar för att hjälpa kunderna i deras val av lämplig planlösning, utrustning och kakel/klinkers.

Trygghet

Trygghet är viktigt för kunden, men även för oss. Därför använder vi oss av de avtal, som Konsumentverket rekommenderar.

Kvalitet

Vi garanterar kvalitet i arbetets alla faser. Slutresultatet ska vara vackert och tåligt, underliggande skikt hållbara och säkra.

Rimliga priser

Vi kan hålla rimliga priser genom att vi har rutinerad personal, som arbetar effektivt.

Vi fixar ert drömkök

Frågan ni ska ställa er är om ni vill riva ut hela köket och bygga nytt eller om ni vill renovera genom att byta luckor, bänkskivor, vitvaror etc. Fördelen med att riva ut det gamla och bygga nytt är de möjligheter det ger er att rita om hela köket som ni själva vill ha det. Byta luckor och kanske bänkskivor kan göras om köket inte är alldeles för gammalt, då har ni möjlighet att använda den gamla stommen för att passa in nya luckor, nya blandare. Det blir något billigare men friheten på kökslayouten blir mindre.

Vi på Foxor Bygg hjälper er gärna att komma med idéer och se över en eventuell renovering. Vi har renoverat både stora kök som små, vi har byggt nya kök och renoverat i mindre skala. Ni väljer ut och köper hem köket, vi kommer ut till er och monterar upp det så att allt blir rätt och att det ser snyggt ut. När ni bygger om eller renoverar ert kök så hjälper vi gärna till med el och VVS genom våra samarbetspartners, samt utför kakelarbetet och målning åt er. Det blir både lättare för er som för oss då vi kan planera när de olika hantverkarna ska utföra sitt. Vi monterar alla typer av kök så köp ert drömkök eller luckor så löser vi resten.

Här kan man välja på bänkar gjorda av laminat, oljad trä, obehandlad trä, rostfritt stål, Kalksten och marmor, Betong, Granit, Corian (komposit), glas eller kakel och mosaik. Trender kommer och går men just det personliga köket är på tapeten nu. Oavsett vilken stil ni föredrar är den starkaste trenden just nu att våga gå sin egen väg. Att blanda gammalt och nytt känns som en självklarhet. Naturliga materialval, som ger en tidlös känsla, känslan för detaljer, lekfulla kontraster – olika stilar och färger. Matta pasteller och i kombination med gråskala, metall som material – koppar, guld och mässing – är fortsatt populärt. Ni bestämmer, vi utför.

Önskar ni ha tag i ett företag som utför köksrenoveringar i Malmö och Skåne så tveka inte att höra av er till oss, vi kommer gärna ut till er på ett förutsättningslöst möte och räknar på en offert som ni sen i lugn och ro kan titta igenom. Våra arbetsledare som kommer ut till er har lång erfarenhet av olika byggprojekt även inom köksrenovering. Vid köksrenovering har man som privatperson möjlighet att nyttja ROT-avdraget vilket innebär att man får dra av en procentsats av renoveringens arbetskostnad, alltså kostnaden för arbetet och inte för material. Från och med januari 2016 är denna procentsats 30 % och varje person över 18 år som äger en del av bostaden kan göra avdrag på upp till 50 000: – För att få göra avdraget krävs att man jobbat och betalat skatt på minst den summa som skall dras av. Mer information om detta finner ni under fliken ”ROT-avdrag” där vi listat hur ROT-avdraget går till när vi utför byggnadsprojekt hos er.

Stort tack till Fuad och anställda på Foxor AB. Har renoverat badrum och gästtoalett, resultatet blev fantastiskt fint, kan verkligen rekommendera detta företag. Mvh Leif & Tina

Leif & Tina

Vi är fantastiskt nöjda med både bemötande, professionalism och resultat. Foad som arbetsledare och Ilje som målare. Noggrann, felfri, städade efter sig och punktlig. Vi rekommenderar Ilje starkt för bredspackling med slätt och fint resultat. Foxors bemötande är vi även nöjda med och kommer att anlita den i framtiden.

Klara

Vi är väldigt nöjda med resultatet av renoveringen. Arbetet behövde utökas och förändras under renoveringens gång men det var inga problem att få det gjort. Lite småsaker som inte var riktigt som vi ville ha dem återgärdades också utan problem.

Björn

Kom igång med din renovering redan idag!

Close