Målare Malmö

Färg är mer än bara något som ska förgylla ett rum eller en husfasad. Den ska vara beständigt mot fukt och skydda den underliggande fasaden. Det är här du märker om du har fått ett arbete bra utfört och det är också då du i längden sparar pengar. Målare Malmö

Ansvar

Vi känner ett ansvar för att hjälpa kunderna i deras val av lämplig planlösning, utrustning och kakel/klinkers. Målare Malmö

Trygghet

Trygghet är viktigt för kunden, men även för oss. Därför använder vi oss av de avtal, som Konsumentverket rekommenderar.

Kvalitet

Vi garanterar kvalitet i arbetets alla faser. Slutresultatet ska vara vackert och tåligt, underliggande skikt hållbara och säkra.

Rimliga priser

Vi kan hålla rimliga priser genom att vi har rutinerad personal, som arbetar effektivt.

Konstnadseffektiv målning

Korrekt utfört

Ett korrekt utfört arbete blir lättare att fortsätta underhålla. När man ska måla om vare sig det gäller fasader eller rum inomhus är det extremt viktigt att underarbetet blir rätt och snyggt gjort. Om inte underarbetet görs ordentligt riskerar man att slutresultatet inte blir som man tänkt sig.

Anlita målare

När det gäller att renovera sitt boende så är det nog många som känner att det kostar mycket pengar och tar lång tid. Genom att måla om i sitt hem kan man med relativt små medel ge bostaden ett lyft och fräschhet. Att anlita en målare för att utföra måleriarbetet sparar ni mycket tid på, ni slipper det ofta jobbiga underarbetet som att stå och dra ner tapet samt lim från väggar. Ni slipper spackla och slipa, ni slipper även den själva kladdiga biten med att måla allt. Ni åker hemifrån på morgonen och så är det klart när ni kommer hem på kvällen.

Praxis

Vi på Foxor Bygg kan målning och tapetsering, vi utför alla arbeten enligt gällande praxis och erkända tillvägagångssätt. Våra målare är utbildade och genomgår kontinuerligt påbyggnadsutbildningar för att uppfylla de branschkrav som finns idag. Vi känner ett ansvar för att hjälpa kunderna i deras önskemål och drömmar. När kunden gjort sitt val är det vårt ansvar att utföra arbetet på ett professionellt sätt så att kunden blir nöjd. Foxor har tagit fram ett arbetssätt från kontakt till färdig produkt som syftar till att ge blivande kunder ett bra underlag där kunden ska känna sig säker på att arbetet vi utför blir enligt offerten och det skrivna avtalet. Detta dokument finner ni under fliken ”arbetsgång”, där vi skrivit ner hela kedjan från kontakt till slutbesiktning.

Målare Malmö

Vi utför alla möjliga måleriarbeten som t.ex.

^

Fasadmålning

^

Fönstermålning

^

Tapetsering

^

Brandskyddsmålning

^

Vävsättning

^

Målning inomhus (väggar, tak och golv)

^

Spackling

^

Snickerimålning (staket, grindar, etc.)

^

Underhålls- och reparationsmålning både inomhus som utomhus

Om det ni söker inte finns med på listan så hör av er till oss, vi utför det ni vill ha utfört. Målare Malmö

Foxor Bygg arbetar hårt för att minska klimatpåverkan så mycket som möjligt och värnar om vår miljö i den mån vi kan. Vi tycker det är viktigt att ta ansvar för den miljö man lever i och därför försöker vi jobba med så många miljömärkta produkter vi kan så ofta vi kan, ingen kan göra allt men alla kan göra något.

Innan vi åtar oss projekt kommer vi alltid ut till kunden först på ett konsulteringsmöte där vi tillsammans går igenom vad kunden önskar ha utfört. Vi diskuterar tillsammans vilka åtgärder vi föreslår och vilka produkter som kommer användas under projektets gång. Under konsultationen får kunden möjlighet att delge sina tankar och önskningar. Därefter åker vi tillbaka och räknar ihop en offert som kunden sen får, där allt det som bestämdes under mötet står skriftligt. Kommunikation och information är viktigt för oss på Foxor, det uppstår ibland mindre problem under projekt som måste lösas och ofta så fort som möjligt. Service är ett av våra ledord och därmed är vi också flexibla i våra projekt. Eftersom vi erbjuder totalentreprenad så har vi större chans att lösa eventuella problem som dyker upp på vägen. Kontakta oss för att veta mer eller boka ett förutsättningslöst konsulteringsmöte, vi är din målare i Malmö men utför tjänster i hela Skåne.

Stort tack till Fuad och anställda på Foxor AB. Har renoverat badrum och gästtoalett, resultatet blev fantastiskt fint, kan verkligen rekommendera detta företag. Mvh Leif & Tina , Målare Malmö

Leif & Tina

Vi är fantastiskt nöjda med både bemötande, professionalism och resultat. Foad som arbetsledare och Ilje som målare. Noggrann, felfri, städade efter sig och punktlig. Vi rekommenderar Ilje starkt för bredspackling med slätt och fint resultat. Foxors bemötande är vi även nöjda med och kommer att anlita den i framtiden.

Klara

Vi är väldigt nöjda med resultatet av renoveringen. Arbetet behövde utökas och förändras under renoveringens gång men det var inga problem att få det gjort. Lite småsaker som inte var riktigt som vi ville ha dem återgärdades också utan problem.

Björn

Kom igång med din målning redan idag!

Close