Hem 5 El och VVS

El och VVS

Välj oss som er samarbetspartner om ni söker ett företag som genuint engagerar sig i era projekt, med ett konstant fokus på kvalitet och effektivitet. Tveka inte att kontakta oss för mer information eller för att boka ett kostnadsfritt rådgivningsmöte.

Vi erbjuder kostnadsfria offerter!

Vi genomför el- och VVS-uppdrag i hela Skåne och anser att det ska vara enkelt att komma igång. Begär en kostnadsfri och förutsätttningslös offert, redan idag!

Vi förvandlar ditt kök till den självklara gemenskapsytan

När vi på Foxor Bygg utför olika byggprojekt så behövs det ofta dras el och vattenrör. I de fall jobbar vi med ett par samarbetspartners inom både el och VVS som vi vet utför arbetet med samma service och kvalitetsgarantier som vi. För oss är det viktigt att de kunder vi utför tjänster åt ska känna att de inte behöver blanda in 4-5 olika företag där tid och arbete ska passas in, det slutar i vissa fall att byggprojekten blir försenade.
Genom att erbjuda totalentreprenad kan vi korta ner tid gällande planering och information vilket också gör det lättare för oss att avsluta projekten i tid och med ett utmärkt resultat. Behöver ni endast en elektriker eller hjälp med vattenrör så hör av er till oss så förmedlar vi den kontakten till er, det är vad service handlar om för oss. Våra samarbetspartners har lång erfarenhet av det de är specialiserade på vilket gjort att våra samarbeten blivit i mångt och mycket permanenta. Det är en fördel för oss och för de eftersom vi hjälper varandra generera affärer.

Inspiration

Att välja rätt material är kärnan i en lyckad köksrenovering. Vi rekommenderar att besöka flera butiker för inspiration, särskilt när det gäller arbetsytor och skåpmaterial. Laminat och trä är populära val, men överväg även högkvalitativa kompositmaterial. Tänk även på val av bänkskivor – granit, kvarts, och marmor är ofta utmärkta alternativ. Glöm inte att överväga detaljer som kranar, handtag, belysning, och smarta förvaringslösningar.

Våra arbetsledare kan erbjuda råd och inspiration. Och för ytterligare idéer, besök gärna sidan ”galleri” för att se exempel på tidigare projekt.

Letar du efter mer inspiration? Kika in i vårt galleri →

Alltid nära till hands

Inga idéer, massor av idéer eller funderar du över något för att kunna ta viktiga beslut och komma vidare? Vi på Foxor finns här för att hjälpa dig, såväl det gäller bollplank, inspiration eller om du har några frågor om själva renoveringsprocessen. Oavsett hur långt du kommit i din planering så är du alltid välkommen att antingen kontakta oss eller begära en offert för att en prisuppskattning.

Vi målar med ROT-avdrag

För dig som privatperson finns det möjlighet att utnyttja ROT-avdraget vid köksrenovering. Detta avdrag ger er rätt att dra av 30% av arbetskostnaderna, vilket innebär själva arbetet men inte materialkostnaderna, från skatten. Från januari 2016 kan varje bostadsägare som fyllt 18 år och som betalat tillräckligt med skatt, nyttja detta avdrag upp till 50 000 kronor per person och år. För att kvalificera för ROT-avdraget är det nödvändigt att ni har en skattepliktig inkomst som motsvarar eller överstiger avdragsbeloppet. För detaljerad information om hur ROT-avdraget fungerar i samband med våra byggprojekt, besök gärna avsnittet ”ROT-avdrag” på vår webbplats, där vi förklarar processen steg för steg.

Såhär säger våra kunder...