Hem 5 Service

Service

Har du inte tid att hänga upp dina hyllor eller dina tavlor, har du inte rätt verktyg för att byta din dörr eller ditt fönster, har du inte behörigheten att byta ut ditt el uttag, hittar du ingen som kan byta ut din köksblandare då dom tycker att jobbet är för litet. Fixjouren är svaret oavsett anledning. Fixjouren har inga gränser när det gäller storlek på ett jobb.

Fixjouren fixar

Fixjouren genomför serviceuppdrag i södra Skåne och anser att det ska vara enkelt att komma igång.

Litet som stort, vi får det gjort!

Nu är det smidigare än någonsin att anlita en hantverkare för projekt av alla storlekar – endast ett klick bort. Med vår tjänst ”Fixjouren” får du tillgång till en rad hantverkstjänster till fasta priser, direkt från din enhet. Oavsett omfattningen på ditt arbete, är professionell hjälp bara ett musklick bort.

Fixjourens hantverkstjänster

Eltjänster

Professionell elinstallation och underhåll.

VVS-tjänster

Kvalificerade VVS-arbeten för vatten, värme och sanitet.

Byggtjänster

Omfattande byggprojekt från grund till tak.

Köksrenovering

Skräddarsydda lösningar för köksdesign och installation.

Golvläggning

Expertläggning av alla typer av golvbeläggningar.

Dörrbyte

Installation av inre och yttre dörrar för förbättrad funktion och estetik.

Fönsterbyte

Uppgradering och installation av energieffektiva fönster.

Altanbygge

Design och konstruktion av skräddarsydda altaner för utomhusliv.

Inspiration

Att välja rätt material är kärnan i en lyckad köksrenovering. Vi rekommenderar att besöka flera butiker för inspiration, särskilt när det gäller arbetsytor och skåpmaterial. Laminat och trä är populära val, men överväg även högkvalitativa kompositmaterial. Tänk även på val av bänkskivor – granit, kvarts, och marmor är ofta utmärkta alternativ. Glöm inte att överväga detaljer som kranar, handtag, belysning, och smarta förvaringslösningar.

Våra arbetsledare kan erbjuda råd och inspiration. Och för ytterligare idéer, besök gärna sidan ”galleri” för att se exempel på tidigare projekt.

Letar du efter mer inspiration? Kika in i vårt galleri →

Alltid nära till hands

Inga idéer, massor av idéer eller funderar du över något för att kunna ta viktiga beslut och komma vidare? Vi på Foxor finns här för att hjälpa dig, såväl det gäller bollplank, inspiration eller om du har några frågor om själva renoveringsprocessen. Oavsett hur långt du kommit i din planering så är du alltid välkommen att antingen kontakta oss eller begära en offert för att en prisuppskattning.

Såhär säger våra kunder...