Se alla omdömen för Foxor AB på Offerta.se
Klicka här för fler omdömen
Se alla omdömen för Foxor AB på Offerta.se

Fler omdömen från våra kunder:

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Badrumsrenovering Malmö - Foxor Bygg AB
Average rating:  
 18 reviews
 by Lejla Krupic

Tack Foxor att ni fins och att ni gör ett fantastisk jobb. Jag och mina familjemedlemmar är jätte nöjda med våra badrum ovh gäst toalett. Foxor AB är ett företag att lita på. Tiderna hålls, loftet hålls , arbete utförs på bästa sätt. Ja rekommenderar Foxor till alla som tänker renovera i sina badrum. Alla medarbetare på Foxor AB gjorde fantastisk jobb. Deras plattsättare Samir är riktig konstnär när det gäller plattsättning. Mohammed var så duktig med fall i dushområde så jag kan duscha i duschen och ha badrumsmattan på plats utan att behöva flytta på den. Aurash är mångsidig och jag har lärt mig så många små knäp av honom. Foad, Foxors ägare, är en kunnig man som kan sitt jobb och så ärlig .Han säger rakt vad kan man göra och vad man kan inte och varför. Jag ger Foxor AB 5 ++++++ stjärnor. Stort tack till det hela gänget. Jag rekomänderar varmt Foxor till alla er som tänker renovera. Ni kommer att blir super nöjda med den utförda arbeten. Hälsningar Lejla Krupic 0704411851

 by Firas M
Smidigt och snyggt!

Vi renoverade vårt kök och hall helt, allt ifrån golv, väggar, el och själva köket. Det som var skönt var att vi enbart behävde ha kontakt med Foad som skötte all annan kontakt med målare, arbetsledare, elektriker, vvs kilar och byggare.De gjorde ett jättebra jobb och det blev jättesnyggt men det jag uppskattde mest ( hade nyss renovert badrummen med annan firma) var hur smidigt allting gick. Ändrade vi oss eller hade frågor så kunde vi ringa eller messa Foad och det var fixat dagen efter.Rekommenderas starkt! Man märker verkligen att de visste vad de gjorde.Tack Foxor!

 by Philipp Martin
16 kvm bad med bastu

Projektet var en totalrenovering av vårt 16 m² stora badrum inklusive bastu där ett mindre toalettrum behövde rivas innan ombyggnaden kunde påbörjas. Foad var med från början till slut och förbättrade resultatet med kloka idéer och förslag. Trots några små problem blev resultatet väldigt bra och vi njuter av vår lilla 'spa'. Under arbetsperioden alltid städat på kvällen, nära telefonkontakt vid behov och alltid ett trevligt bemötande. Sist och definitivt nämnvärd är att slutpriset var nästan exakt som offerten. En väldig trevlig överraskning. Kommer definitivt att anlita Foxor igen vid vår nästa renovering. Tack Foad, det var ett nöje att lära känna dig och tack för ditt tålamod. Ja, vi är lite petiga... 😉 Vi ses igen.

 by Erik

Foxar har totalrenoverat vår lägenhet och vi är super nöjda med slutresultatet. Vi önskade Foxar att slutföra renoveringen vid ett specifikt datum. Trots mycket arbete då det var totalrenovering levererade Foxar med ett gott resultat inom vår tidsram.

Vi är mycket nöjda med Foxar och rekommenderar Foxar för andra kunder!

 by David

Foxor har gjort ett väl utfört arbete med mitt badrum. Detta till trots problem från beställarsidan. De frågetecken som fanns mot slutet rätades snabbt ut efter påtalning.

Hantverkarna har varit ytterst trevliga och duktiga. Foad likaså.

 by Ida&Vahid

Foxor AB har under perioden april - juni 2015 renoverat vår lägenhet; ett omfattande och utmanande projekt som krävde en hel del yrkesmässig kompetens för att klara. Vi bedömer Foxor AB vara ett mycket professionellt bolag som värdesätter kundens personliga önskemål. Deras arbete utfördes med punktlighet, noggrannhet och i kontinuerlig kontakt med oss om arbetets gång. Vi är mycket nöjda med resultatet och ger Foxor AB våra varmaste rekommendationer.

(Trekungahuset i Malmö)

 by Gustaf

Vi är mycket nöjda med det arbete Foxor utfört åt oss (totalrenovering samt utökning av badrum). Under hela arbetets gång har Foad kommit med intressanta detaljförslag så slutresultatet skulle bli så tillfredsställande som möjligt. Kommunikationen har fungerat bra och de hantverkare som varit involverade har varit mycket trevliga och professionella. Har känts skönt med en firma som tagit ansvar för alla delar i processen och med ett så fint slutresultat!

 by Gunilla

Tack alla ni som renoverade mitt badrum.Tack vare er har jag nu ett badrum som jag är mycket nöjd med.

Proffsigt utfört. Detaljerad och bra offert. Daglig information om arbetets framåtskridande. Samtliga killar har uppträtt på ett trevligt och tillmötesgående sätt. Arbetat lugnt, metodiskt och varit lyhörda för mina önskemål. Kommit med praktiska råd och tips. Ordning och reda och städat efter sig varje arbetsdag.

Kan verkligen rekommendera Foxor AB för alla som tänker renovera.

 by Solveig Granat

Vill på det varmaste rekommendera Foxor. Kundbemötandet har varit det bästa tänkbara. Snabbt utfört arbete och därtill välgjort.

 by Peter Mårtensson

Vi anlitade Foxer Bygg AB för att renovera 2st badrum plus att bygga en helt ny gäst toalett. Det var verkligen ett trevligt gäng som kom och jobbade snabbt samt höll rent under tiden. På utsatt tid var allt klart. Vi är jätte nöjda med Foxer och rekomenderar dem till andra som behöver renovera eller bygga om.

Page 1 of 2:
«
 
 
1
2
 
»
 
Close